Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
Гозби |
Търсене     

ДРОБ ПО СЕЛСКИ


Продукти:
750 г черен дроб, 100 г масло или олио, 1 глава лук, 3 зелени пиперки, 3 домата, 1/2 връзка магданоз, люти чушки (по желание), брашно, черен пипер, сол.

Приготвяне:
Почистеният дроб се нарязва на кубчета, поръсва се с черен пипер, овалва се в брашно и се изпържва в сгорещената мазнина, след което се посолява.
В същата мазнина се запържва лукът, нарязан на дребно. След като поомекне, се прибавят последователно едро нарязаните пиперки и обелените, нарязани на ситно домати.
Сместа се посолява и се задушава, докато се изпари течността. Разпределя се върху порциите изпържен дроб, поръсва се със ситно нарязан магданоз и по желание се прибавя по 1 люта чушка.


29 / 09 / 2010 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 14255
Източник : Българска национална кухня

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  



 НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg