Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
Гозби |
Търсене     

ШАРАН, ПЪЛНЕН С ОРИЗ



Продукти:
1 шаран, 1 глава лук, 1/2 чаена чаша ориз, 1 супена лъжица стафиди, 3 супени лъжици бяло вино, 2 супени лъжици доматено пюре, 1 супена лъжица брашно, 1/2 чаена чаша олио, сол, черен пипер.

Приготвяне:
Шаранът се изчиства, измива се, посолява се и се оставя да престои малко. Ситно нарязаният лук се изпържва в част от олиото, към него се прибавят оризът, стафидите, виното, сол и черен пипер.
Сместа се задушава и с нея се напълва шаранът. Отворът се зашива или се закрепва с клечки за зъби. Напълненият шаран се слага в намазана с мазнина тавичка, залива се с размитото във вода доматено пюре, поръсва се с брашното и останалото олио и се пече в умерена фурна.


14 / 10 / 2010 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 12835
Източник : Българска национална кухня

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  



 НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg