СТЪРГАН КАШКАВАЛ НА ФУРНА
Продукти: 400 г кашкавал, 2 чаени чаши прясно мляко, 50 г масло, 4 яйца, 1 кафеена чашка брашно, черен пипер, сол. Приготвяне: Яйцата се разбиват добре с млякото и брашното. Прибавят се настърганият на едро ренде кашкавал, малко сол и черен пипер. Сместа се разбърква, изсипва се в тавичка със загрятата мазнина и се пече в умерена фурна до зачервяване. Готовото ястие се нарязва на парчета и се поднася веднага.
25 / 03 / 2011 Добавил : Horo.bg administrator Четения : 20975 Източник : Българска национална кухня Публичен коментар Коментирай темата в нашия форум
Коментари / оценки : |
НОВО КАЛЕНДАР |