Хоротека  • Forum  • em@il  •  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
ТРАКИЙСКА БРОЕНИЦА - Първи национален фестивал за народни хора
Търсене     

"ТРАКИЙСКА БРОЕНИЦА"-БЪЛГАРСКИ ОГЪН-"НЕДА" ЧЕТВОРНО ХОРО
"Тракийска броеница"-Български огън-"Неда" четворно хоро
Download
"Тракийска броеница"-Български огън-"Неда" четворно хоро

03 / 12 / 2009 Добавил : eli
Четения : 49828

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  
01:06:51 05 / 12 / 2009 от TONKA (tonka_bgo) Има ЕДНО БЛАГОДАРЯ което не може да се изкаже, което няма цена и не може да се докосне. Неговите измерения са извън залата за репетиции, извън надиграванията, извън поставените граници. ТО е в оранжевия автобус, в усмивките ни, в малките искри любов към българското, в едно оранжево цвете в косите ни и всичките огънчета грейнали във вихъра на Хорото навсякъде и по всяко време. БЛАГОДАРИМ на ДРУГАРКАТА, на ЧОВЕКА на ЕЛИ за Българският ОГЪН и тази МАГИЯ
20:04:51 04 / 12 / 2009 от TONY (tony_dim) Момичето което води толкова добре хорото е нашата Цветка. ОБИЧАМЕ те ЦВЕТИ и не само защото толкова добре ни водиш хората, а заради винаги закачливото пламъче в очите ти, заради умихнатото ти сърце, заради ..... Приятелю Попов искрено вярвам че поради големия брой танцови групи в оранжево си останал с едно мъничко грешно усещане за нас. Няма по-огнено усмихнати, щури и истински човеци от момичетата и момчетата на "Български Огън" (чисто мое възприятие от общението си с тях). Можеш лично да се убедиш на страницата ни във Фейсбук. Със или без синхрон, сценично поведение, хореография и други специални ефекти, дойдохме да се забавляваме, да се усмихваме и да се опитаме да докоснем онова опиянение на старите Българи хванали се на ЕДНО ОБЩО ХОРО. Всеки от нас отнесе искрица от него в сърцето си. Благодарим на ВСИЧКИ - участници, организатори, публика, коментиращи и просто гледащи ПРИЯТЕЛИ на БЪЛГАРСКОТО и ХОРОТО за този безценен дар.
19:15:55 04 / 12 / 2009 от eli (elibacheva) Благодаря от името на Огънчетата за вниманието и коментарите.Краси,имаш специална покана от ръководителката на Български огън на някое наше събиране/купон/ или репетиция.Сериозно!А по повод "разнообразяването"на хореографията-то това не беше ли фестивал ,в чийто регламент имаше правило за автентични хора,а не за авторски!?Браво на Чанове.
15:42:43 04 / 12 / 2009 от Драган (fofi) хорото е добро, но няма особено голям синхрон между играещите.
14:44:16 04 / 12 / 2009 от Kaka Minka (super_horo_bg) симпатична група, доста добре се справят:) И момичето, което води, танцува много добре:) могат малко да си разнообразят хореографията, но това е само предложение:) успех!
14:43:41 04 / 12 / 2009 от Красимир Попов (kracu987) Тези от Български огън ми се сториха доста надменни, но всъщност играха добре, особено момичето, което води
1   НОВО
Весели празници!
Весели празници Ви пожелава фолклорен ансамбъл
"БЪЛГАРСКИ РИТМИ" през 2016
2016 година за фолклорен ансамбъл "Китка" към
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  Pulsator  Platnata  В Интернет  Форум© 2017 Horo.bg