Хоротека  • Forum  • em@il  •  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
ТРАКИЙСКА БРОЕНИЦА - Първи национален фестивал за народни хора
Търсене     

"ТРАКИЙСКА БРОЕНИЦА"-БЪЛГАРСКИ ОГЪН-"НЕДА" ЧЕТВОРНО ХОРО
"Тракийска броеница"-Български огън-"Неда" четворно хоро
Download
"Тракийска броеница"-Български огън-"Неда" четворно хоро

03 / 12 / 2009 Добавил : eli
Четения : 51260

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  
01:06:51 05 / 12 / 2009 от TONKA (tonka_bgo) Има ЕДНО БЛАГОДАРЯ което не може да се изкаже, което няма цена и не може да се докосне. Неговите измерения са извън залата за репетиции, извън надиграванията, извън поставените граници. ТО е в оранжевия автобус, в усмивките ни, в малките искри любов към българското, в едно оранжево цвете в косите ни и всичките огънчета грейнали във вихъра на Хорото навсякъде и по всяко време. БЛАГОДАРИМ на ДРУГАРКАТА, на ЧОВЕКА на ЕЛИ за Българският ОГЪН и тази МАГИЯ
20:04:51 04 / 12 / 2009 от TONY (tony_dim) Момичето което води толкова добре хорото е нашата Цветка. ОБИЧАМЕ те ЦВЕТИ и не само защото толкова добре ни водиш хората, а заради винаги закачливото пламъче в очите ти, заради умихнатото ти сърце, заради ..... Приятелю Попов искрено вярвам че поради големия брой танцови групи в оранжево си останал с едно мъничко грешно усещане за нас. Няма по-огнено усмихнати, щури и истински човеци от момичетата и момчетата на "Български Огън" (чисто мое възприятие от общението си с тях). Можеш лично да се убедиш на страницата ни във Фейсбук. Със или без синхрон, сценично поведение, хореография и други специални ефекти, дойдохме да се забавляваме, да се усмихваме и да се опитаме да докоснем онова опиянение на старите Българи хванали се на ЕДНО ОБЩО ХОРО. Всеки от нас отнесе искрица от него в сърцето си. Благодарим на ВСИЧКИ - участници, организатори, публика, коментиращи и просто гледащи ПРИЯТЕЛИ на БЪЛГАРСКОТО и ХОРОТО за този безценен дар.
19:15:55 04 / 12 / 2009 от eli (elibacheva) Благодаря от името на Огънчетата за вниманието и коментарите.Краси,имаш специална покана от ръководителката на Български огън на някое наше събиране/купон/ или репетиция.Сериозно!А по повод "разнообразяването"на хореографията-то това не беше ли фестивал ,в чийто регламент имаше правило за автентични хора,а не за авторски!?Браво на Чанове.
15:42:43 04 / 12 / 2009 от Драган (fofi) хорото е добро, но няма особено голям синхрон между играещите.
14:44:16 04 / 12 / 2009 от Kaka Minka (super_horo_bg) симпатична група, доста добре се справят:) И момичето, което води, танцува много добре:) могат малко да си разнообразят хореографията, но това е само предложение:) успех!
14:43:41 04 / 12 / 2009 от Красимир Попов (kracu987) Тези от Български огън ми се сториха доста надменни, но всъщност играха добре, особено момичето, което води
1   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  Pulsator  Platnata  В Интернет  Форум© 2018 Horo.bg