Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
  Боровец /1
  Велинград /2
  Казанлък /1
  Пампорово /1
  Плевен /1
  Пловдив /1
  София /17
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
ЗАВЕДЕНИЯ | Велинград |
Търсене     

КАВЪРДАНОВАТА КЪЩА

Много добър интериор, голямо пространство за игра. Събират се много любители на българските народни танци и се завихря лудо хоро. Купона е невероятен!
Комплекс "Кавърдановата къща" е разположен на централния булевард на града, в посока от центъра към Клептуза. На 100 метра от него има минерален извор, а в непосредствена близост се намират 4-звездните хотели "Олимп" и Гранд Хотел "Велинград".
Построен върху 2000 кв.метра площ в идеалния център на града, комплекса разполага с ресторант с 500 места, тераса с 40 места и лятна градина с още 280 места.
Разгърнатата площ на комплекса е 2140 кв.метра с интериор, издържан в типичния стил на старата българска къща - с много дървени елементи, богата украса с цветя и осветление от 240 фенера от ковано желязо.
Ресторантът е оборудван с мощна озвучителна и осветителна система на фирма Dinacord,осигуряващи кристален звук и феерично осветление. Има барбекю на дървени въглища, а също така демонстрационен грил за печене на цели животни.
Сцената е 40 кв.метра,със Sanyo мултимедиен екран 4/2, възпроизвеждащ детайлно заснеманото от 3-те камери, разположени в залата.
Лятната градина също разполага с барбекю, а освен това има и демонстрационна камера за пушене на различни видове месо.Лятната градина също разполага с барбекю, а освен това има и демонстрационна камера за пушене на различни видове месо.
На около 300 кв. метра е разположена кухненската инсталация, състояща се от най-съвременно и модерно оборудване, включително и два конвектомата, а великолепните майстор-готвачи са на разположение да задоволят и най - изтънчения вкус.
Кавърдановата къща Ви предоставя възможност за провеждане на семинари, а също така за осъществяване на различни атракционни програми като кафе - театър, камерни и моноспектакли, концерти и други мероприятия. За улеснение на участниците в тях са предоставени 2 гримьорни.
Предвижда се в перспектива да бъде изградено и казино.
Независимо от близостта на двата 4-звездни хотела, Кавърдановата къща разполага с 9 стаи, два апартамента - съответно по 80 и 140 кв.метра в които има красиви камини и вани с джакузи, както и панорамна тераса с площ от около 70 кв. метра.
Комплекс Кавърдановата къща има изключителна акустична и топлинна изолация, залата е с перфектна вентилационна система, а кординацията на обслужващия персонал се осъществява от 12 компютърни системи.
Контролът и охраната се осигуряват от система за видеонаблюдение, има също така и СОТ, свързан директно с полицейското управление.

Ще ни намерите на адрес:
4600 Велинград
бул."Съединение" 149
тел/факс: 0359 51019
GSM 0878 894 741
e-mail:kavardanovatakashta@abv.bg


15 / 11 / 2007 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 48059

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  
12:24:42 14 / 12 / 2007 от Таня Джекова (tdjekova) Улицата е булевард "Съединение". Странно ми беше да прочета за заведение във Велинград от Интернет. Не заради друго, ми защото съм оттам и смятах, че всичко знам за града си. А за това заведение смятах, че е предимно чалга-клуб, съдейки за това от плакатите с гостуващите красавици-певици. Данните звучат впечатляващо, точно като да са вложени много пари за чалга-заведение...
18:26:50 06 / 12 / 2007 от VMitova (vmitova) Намира се във Велинград на улицата, която свързва кварталите Каменица и Чепино,но не знам името.
15:00:31 29 / 11 / 2007 от Мунчо (immitev) Ще може ли малко повече инфо, къде се намира това заведение, че чичко Гугъл нищо не казва :)
1   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2022 Horo.bg