Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
Гозби |
Търсене     

КОКОШКА КАПАМА


Продукти:
1 млада кокошка, 500 г лук, 3-4 глави чесън, 3-4 домата (или 2 супени лъжици доматено пюре), 4-5 супени лъжици олио, 1 чаена лъжичка червен пипер, 1-2 дафинови листа, магданоз, сол.

Приготвяне:
Изчистената и измита кокошка се нарязва на парчета и се слага в тенджера. Прибавят се лукът, нарязан на филийки, главите чесън, обелени само от външната люспа, нарязаните домати или размитото в малко вода доматено пюре, червеният пипер, дафиновите листа, ситно нарязаният магданоз и сол на вкус. Ястието се залива с мазнината и 1 и 1/2 чаени чаши гореща вода и се задушава на тих огън, покрито с капак, докато остане на мазнина.


27 / 09 / 2010 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 10760
Източник : Българска национална кухня

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  



 НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg