ДОМАШНИ БИСКВИТИ
Продукти: 300 г захар, 200 г масло, 250 г кисело мляко, 5 яйца, 500 г брашно, 1 чаена лъжичка сода бикарбонат, ванилия, 1 яйце за намазване.
Приготвяне: Яйцата се разбиват със захарта. Прибавят се маслото, киселото мляко със содата, ванилията и брашното. Замесва се тесто и се разточва на кора с дебелина 6-7 мм, от която се изрязват бисквити с форма по желание.
Нареждат се в леко намаслена тава, намазват се с разбитото яйце и се пекат в умерена фурна.
14 / 09 / 2010 Добавил : Horo.bg administrator Четения : 15022 Източник : Българска национална кухня Публичен коментар Коментирай темата в нашия форум
Коментари / оценки : |
НОВО КАЛЕНДАР |