ТИКВИЧКИ НА ФУРНА
Продукти: 1 кг тиквички, 1/2 чаена чаша олио, брашно, черен пипер, копър, сол.
Приготвяне: Тиквичките се почистват и се нарязват на кръгчета. Поръсват се със сол и черен пипер и се оставят да престоят около 1 час. След това се овалват в брашно, нареждат се в намаслена тавичка и се запичат леко. Изваждат се, заливат се с олиото и се допичат до зачервяване. Поръсват се със ситно нарязан копър. Поднасят се с чесън, счукан със сол и разреден с оцет.
30 / 09 / 2010 Добавил : Horo.bg administrator Четения : 14188 Източник : Българска национална кухня Публичен коментар Коментирай темата в нашия форум
Коментари / оценки : |
НОВО КАЛЕНДАР |