МИШ-МАШ
фотография:http://otslabnismen.blogspot.com
Продукти: 8 яйца 60 гр. масло или олио 4 домата 7-8 пиперки 1 глава лук 150 гр. сирене магданоз сол
Приготвяне: Ситно нарязаният лук се задушава в мазнината. Прибавят се пиперките, предварително опечени, обелени и нарязани на парчета. След като и те се позапържат, се слагат обелените и нарязани на ситно домати. Сместа се задушава, докато течността се изпари напълно. Прибавят се натрошеното сирене, ситно нарязаният магданоз и яйцата, разбити с малко сол. Ястието се пържи, като се бърка непрекъснато, докато яйцата се стегнат. Поднася се топло.
09 / 08 / 2011 Добавил : katerina Четения : 23206 Източник : Българска национална кухня Публичен коментар Коментирай темата в нашия форум
Коментари / оценки : |
НОВО КАЛЕНДАР |