Хоротека  • Forum  • em@il  •  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
Гозби |
Търсене     

СТЪРГАН КАШКАВАЛ НА ФУРНА


Продукти:
400 г кашкавал, 2 чаени чаши прясно мляко, 50 г масло, 4 яйца, 1 кафеена чашка брашно, черен пипер, сол.
Приготвяне:
Яйцата се разбиват добре с млякото и брашното. Прибавят се настърганият на едро ренде кашкавал, малко сол и черен пипер. Сместа се разбърква, изсипва се в тавичка със загрятата мазнина и се пече в умерена фурна до зачервяване.
Готовото ястие се нарязва на парчета и се поднася веднага.


25 / 03 / 2011 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 14992
Източник : Българска национална кухня

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  



 НОВО
Сандански пее, заиграва – Пирина разлюлява
Сдружение с нестопанска цел „ Фолклорен
Международен фестивал "С танците на дедите ни"
За всички почитатели на фолклорните танци в
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  Pulsator  Platnata  В Интернет  Форум© 2017 Horo.bg