Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
Хоро се вие, извива 2009
Търсене     

Репортаж 12 / 17 << >>
Представяне на клуб "Български огън"

Първа част от фестивала: групи над 40 човека.
Представяне на клуб "Български огън" - София.

Награда за стил


22 / 03 / 2009 Добавил : Ирина
Четения : 19592
<<  >>
Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  
12:28:32 26 / 03 / 2009 от Jeny (jeny281) Абсолютно съм съгласна с теб Тони.:) Винаги ще има недоволни и учудени....Аз пк бях наистина учудена от това,че не играхме всички заедно поне едно хоро.Вярно, че различните групи имаха различен стил на повечето хора, но имаше хора, които можеше да играем заедно.Аз останах сама за втората част и по едно време се хванах на едно граовско (няма да казвам при коя група) и ме гледаха меко казано сранно...Щеше да е къде къде по-хубаво, ако се радвахме взаимно на уменията си в танците, вместо да "си ги мерим" както се казва... :)
16:32:21 25 / 03 / 2009 от TONY (tony_dim) Всички ние участниците в 3тия пореден фестивал „Хоро се вие, извива” бяхме прекрасни и ПОБЕДИТЕЛИ. Донесохме в залата своите усмивки, трепети , емоций и сатворихме всички заедно един уникален празник на българското. Впечатляваща хореография, невероятен синхрон, стил, атракция, автентичност и оригиналност всяка една от групите показа, влагайки цялата си душа и сърце, това което с много старание, любов и всеотдайноста на своите ръководители е постигнала за година време. ПОЗДРАВЛЕНИЯ. НО, може би си струва , вместо да коментираме критериите и професионализма на журито, да се замислим ЗАЩО не надмогнахме клубните си пристрастия и не се хванахме чанове до фолклорианци и огънчета, брези и изворчета, пояси и гаитани, игроорци и акценти, ритмика и хоро за да извием ЕДНО общо ХОРО БЪЛГАРСКО. Тъжно е че, вместо да ни обединява това което е съхранило и събирало заедно на мегдана поколения българи наши баби и дядовци ни противопоставя в преследване на призови места, награди и нечие признание. Аз ще отнеса от залата своето удовлетворение и частица сбъдната мечта, възхищение, признателност и благодарност към Хората, Приятелите и всички ВАС потопили ме в магията и огъня на българското хоро и ........ може би мъничко от тази тъга. А ВИЕ?
21:58:39 22 / 03 / 2009 от Боряна (boriva) Хм, даа, на тази награда доста се чудихме... Стилът явно има особени измерения, които само журито е "усетило"...
21:13:22 22 / 03 / 2009 от deya (deya) Интересен е критерия за стил!
1   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg