Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
КЛАСИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ТАНЦ - 14-ти май 2009
Търсене     

Репортаж 1 / 20 >>
КЛАСИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ТАНЦ - 14-ти май 200916 / 05 / 2009 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 14810
  >>
Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  
17:31:50 13 / 12 / 2009 от Радослав Иванов (odarrr7) Нещо което трябваше да бъде направено отдавна. Но класици има и в не професионалните ансамбли все пак.
10:13:32 26 / 05 / 2009 от traiko (temeruta) До Коцето: Виж сега, човек... Аз никого не обиждам конкретно от танцьорите на ансамбъл Пазарджик. Изказвам си мнението като цяло за ансамбъла. Колкото до обидите, които отправяш към мен, мога да ти кажа следното: ти или си бавноразвиващ се, или си някакъв долен изрод, който явно не разбира от фолклор. Това исках да кажа за Пазарджик, а не да обидя някой от хората лично. Истината е, че държавата и Министерството на културата са виновни. P.S. Цървул е баща ти.
13:39:28 23 / 05 / 2009 от BOJN (bo44eto) Трайко, ти си зъл човек. Нямаш право да виниш хората. Трябва да виниш държавата, Министерството на културата, ако има въобще такова! Те изоставиха хората, които прославят милата ни Родина. Бъди жив и здрав! Съжалявам те!
15:57:18 22 / 05 / 2009 от koceto (dikis7474) Искам да отговоря на този господин ТЕМЕРУТА.Темерутче нещастно, ти някога бил ли си на сцена, за да говориш за тези хора по този начин. Визирам ансамбъл ПАЗАРДЖИК. Всички ансамбли се представиха достойно и професионално и такива олигофрени като теб, въобще не трябва да коментират. Не знам дали си бил танцьор, но сигурно си някой некадърен самодеец, който за нищо не става. Така че спри да се изказваш неподготвен и да обиждаш. Желая ти, да си жив и здрав, цървул нещастен.
23:27:23 20 / 05 / 2009 от traiko (temeruta) Хей BOJN, не знам дали си наясно, че на тези хора това им е работата и че когато станат на определена възраст, се пенсионират. Във всички професионални ансамбли е така. Танцьорите са назначени на длъжност артист-балетист. Знам го от опит, защото самият аз съм работил професионално в ансамбъл. И още нещо: Напълно съм съгласен с теб, че тези хора са дали живота си за фолклора и танците, но мисля, че трябва да се даде път и на младите. Известно е, че ако някой заема някаква длъжност, той никога не я отстъпва. За това и в тези среди има много злоба и завист. Някои смятат, че като работят от години някъде, са едва ли не лидери. Ето защо аз искам да кажа още нещо и то е, че много млади танцьори бяха съкратени от работа, възрастните бяха оставени - къде е логиката ???? Не са ли по-добри младите от старите? А не са ли и по-красиви? Всяка година от хореографското училище излизат по няколко групи професионални изпълнители. Отговорете ми, защо не могат да си намерят работа в тъй наречените професионални ансамбли, където хукват на кастинги за прием. На тях от 20 кандидата, приемат по двама или трима. И още нещо: Има танцьори, които взимат вече само заплата, без дори да танцуват на сцената - това е така, защото им е рано за пенсия, а всъщност изглеждат зле, за да представят страната ни като професионалисти. Тези хора стоят само в залата и освен да бистрят клюки, друго няма какво да правят, т.е. с две думи нищо не правят, но и не отстъпват мястото си на по-младите. Вярно, че за това и държавата ни е виновна.
15:43:44 20 / 05 / 2009 от dani (petrova_dd) С пожелания за упоритост, за да следвате мечтите си; смелост - да ги осъществявате; търпение, за да ги постигнете; и много любов, за да дава смисъл на всичко това! ВИЕ МЛАДИ ХОРА ОТ АНСАМБЪЛ "ТРАКИЯ" НИ ОЧАРОВАХТЕ И НИ НАКАРАХТЕ ДА СМЕ БЪЛГАРИ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА НАПРЕД!ВИЕ СТЕ НАЙ-ОБАЯТЕЛНИТЕ И НЕПОВТОРИМИТЕ - КЛАСИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ТАНЦ!
15:41:04 17 / 05 / 2009 от traiko (temeruta) Не знам дали може да се нарече точно това ансамбъл. Вие всички от Пазарджишкия ансамбъл, много Ви моля не се качвайте повече на сцена.Не осъзнавате ли че сте пълен ужас.Купили сме си билети за да гледаме зрелищен спектакъл,а не баби и дядовци дишащи на акомулатори.ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ и се засрамете.Някъде да видяхте такива, като Вас между другите ансамбли т.е. разпуснати,дебели,неподредени и страшно неритмични. Шапка свалям на Тракия.Те винаги са били класа над останалите.Поздравления за Плевенския ансамбъл както и за Сливенския-представихте се чудесно.
1   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg