Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
Събития |
Търсене     

МАГИЯТА НА РИЛА ПЛАНИНА
 От 19 до 21 юни Боровец отново ще бъде домакин на един от най-големите фолклорни фестивали в страната - "Магията на РИЛА планина". Всички гости на курорта ще имат възможността да изживеят  магията на българската култура и традиции - народни и нестинарски танци, традиционни гозби, демонстрации на занаятчии от цялата страна. Да изпратим пролетта и посрещнем лятото в първия курорт на Балканския полуостров!

 Богата концертна програма, включваща местни и гост изпълнители, вкусни ястия приготвени в най-големия тиган - „Юнашки тиган", са само част от изненадите, подготвени от организаторите от „Съюза на хотелиерите и собствениците в к.к. Боровец" и община Самоков.

 Основната проява на фестивала е конкурс за народни танци с награден фонд 3000 /три хиляди/ лева, както и материални награди, осигурен от хотелиерите, общината и месни търговци и производители. В конкурса могат да се включат всички непрофесионални формации от страната и чужбина за български народни хора. Пълните условия за участие в конкурса ще намерите на  http://magicrila.alle.bg17 / 04 / 2015 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 17195

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg