Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
  Боровец /1
  Велинград /2
  Казанлък /1
  Пампорово /1
  Плевен /1
  Пловдив /1
  София /17
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
КЛУБ на ХОРОТО - първата българска ХОРОТЕКА
Търсене     

КЛУБ НА ХОРОТО - ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ХОРОТЕКА

КЛУБ на ХОРОТО е мястото,
където по всяко време на денонощието може да послушате любими народни хора, да поиграете на воля, да гледате себе си и своите колеги в многобройните филмирани фестивали и събития, да срещнете и поговорите със сродни души,
С блага дума и чаша вино ПРАЗНИК НА ХОРОТО ще ви посрещне един от двамата домакини:
Костадин Господинов - Коце
ръководител на най-големия КЛУБ по БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ ЧАНОВЕ
или
Борислав Славов - Боби Хорото
управител на най-популярния сайт за български фолклор HORO.BG
Това не е просто поредното питейно заведение с музика, а своеобразен
ДОМ на ХОРОТО,
не много луксозен, но уютен и същевременно просторен. Удобен за танци.
Това е нещо като материализация на любимия сайт HORO.BG
Среда за поддържане и развитие на най-хубавите български и родни духовни ценности.
Място за сближаване и споделяне на идеи, както и за генериране на нови инициативи.
Освен това, веселбата тук е на световно ниво...


КЛУБ на ХОРОТО се намира в подлеза между НДК и ХИЛТЪН, в непосредствена близост до стълбите, откъм страната на спирката на автобус 94 в посока Студентски град.
Седящите места са 130, а тези за игра - неограничени.
През деня достъпа е свободен.
От 21:00 часа нататък се дължи вход BGN 5.00 (фон музика)
В заведението не се пуши.
На свободна консумация (само за 18+ години) се предлагат алкохолни и безалкохолни напитки, наливна бира, кафе, ядки и солети.
При желание и предварителна заявка се осигурява кетеринг.

Резервации се правят по телефон или мейл:
+359 888 50 50 45
borislav@horo.bg


04 / 12 / 2011 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 38064

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  
22:48:01 08 / 01 / 2012 от Eмилия (emilia_d) Това е най-хубавото и весело заведение в София! Прекарах тук повечето нощи през кратката си ваканция в България и се забавлявах много, а и научих много нови хора. Поздравления! С нетърпение чакам следващата възможност, когато ще мога да дойда да поиграя отново. Пожелавам ви много успешна година!
13:16:44 06 / 01 / 2012 от Horo.bg administrator (horoadmin) Следващ път просто се обадете (ако не предишния ден, то поне няколно часа предварително) и си направете резервация - ще ви очакваме с радост и ще се веселим заедно.
12:54:25 06 / 01 / 2012 от Петър Асенов (petbul) Здравейте отново!Съжалявам за късният отговор,но искам да ви кажа,че доста грешно сте ме разбрали!Първо:нямам за цел да уронвам престижа на заведението ви,което бих посетил с удоволствие при първа възможност.Просто изразих разочарованието си от това,че не можахме да си доизкараме вечерта.Имахме купон от нашият клуб" От Извора",на който бяхме над 100 души.Поне една трета от нас се запътихме към вашето заведение,но след серия обаждания помежду ни стана ясно,че е затворено и не всички стигнаха до там....Това са хората,за които говоря. Второ: Просто исках да разбера при какви условия клубът работи денонощно.Много далеч съм от мисълта да ви обвинявам в каквото и да било,напротив-още в първият коментар ви поздравявам за идеята и реализацията и! Съжалявам,ако коментарът ми е прозвучал малко по-остро,не това е била целта ми!Надявам се да няма лоши чувства от тук нататък и да се видим на хорото!Още веднъж:Поздрави:Петър Асенов!!!
16:16:53 19 / 12 / 2011 от Horo.bg administrator (horoadmin) Скъпи колега Петър Асенов, нима допускаш, че ние, основателите на Първия по рода си КЛУБ на ХОРОТО сме някакави дребни мошеници или нещо подобно? Първо: Не може да става въпрос за никакъв 18-ти декемврви, защото точно този ден сме работили изобщо без никакво прекъсване. Още от 17-ти от 14:00 чак до 00:30 на 19-ти декември. Последните групи, които ни бяха на гости са клуб Фолклорна работилница и клуб Акцент - може да ги попитате дали са останали доволни и до колко часа са били при нас. Второ: След като се прибрах вкъщи за кратка почивка, в 01:09 часа получих обаждане от една дама, която не се представи, но допускам че е от вашата компания и каза, че около 6 до 10 души са пред дискотеката(вие пишете за 40 ?!). Телефонът й завършва на ...285. Разбрахме се най-учтиво, че няма смисъл да се връщам и отварям наново и че ще дойдат друг ден и час. Тези същите факти ли имате впредвид във ваши коментар или нещо друго ... какво ?
01:58:16 19 / 12 / 2011 от Петър Асенов (petbul) Здравейте,хора! Първо:поздравления за хубавата идея и реализацията и! Второ: Крайно съм разочарован,че на 18ти декември вечерта клубът не работеше и около 40 души не можахме да довършим вечерта,както трябва...Моля,обявете условията, при които клубът работи денонощно! Поздрави- Петър!!!
1   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2022 Horo.bg