Хоротека  • Forum  • em@il  •  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
  Боровец /1
  Велинград /2
  Казанлък /1
  Пампорово /1
  Плевен /1
  Пловдив /1
  София /17
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
ЗАВЕДЕНИЯ | София |
Търсене     

СИТЕ БЪЛГАРИ - РЕСТОРАНТ

Ние ходим да играем в ресторант Сите Българи. Там се свири само народна музика и когато имат настроение го правят много добре. Не че правя реклама на кръчмата, но не знам друга такава в София, а с радост бих разбрала и за други такива места. Иначе в "Сите Българи" се събират много танцьори понякога и става голям купон с надиграване.


25 / 09 / 2007 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 53736
Източник : Таня Джекова

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  
23:17:27 15 / 06 / 2010 от Nina (demani) Ние сме почти всяка събота в ресторант "Сите българи заедно". Има голяма промяна в обслужването, откакто е управител Иван Андонов - солистът на оркестър "Сите българи заедно". Винаги става страхотен купон, особено ако се съберем повече приятели от разни клубове. Освен това и кухнята е на ниво. Винаги си тръгвам с прекрасно настроение и тонус. Досега не съм била свидетел на пиянски изпълнения в този ресторант, а ходя там почти редовно от 2003 година. Посетете го и вие!
16:32:37 07 / 11 / 2008 от Tsvetomir (tsvetomir111) Персоналът е с ужасно отношение - при направена резервация за вечер, т.нар. "управителка" направи проблем, че въпросната резервация не е записана на някаква хвърчаща тетрадка. След предоставен лист с нейн подпис и печат - започна да обяснява, че видите ли трябва задължително всеки поединично да направи сметка над 25 лева, защото ресторантът не бил кафене... Абсолютно проавалена вечер заради някаква повлекана с претенции. Никога повече не бих отишъл там - ако харесвате да ви третират като парцали, след като си плащате - това си е ваш избор.
16:08:05 27 / 03 / 2008 от Цървула (vektorz) Ами Калоянчо и другите колеги със студените пържоли, като не ви уйдисва - чантичката и на добър час! Тъкмо ще остане повечко място по камънака между масите.
11:56:49 23 / 12 / 2007 от Malishev (Malishev) А на всичкото отгоре искат и пари за поздравите , които обикновенно са просто хора различни от право, ширто и девятка...
11:17:26 17 / 12 / 2007 от Kaloyan (Kaloyan) Това място ама никак не ми хареса. Абсолютно никакво място за игра няма, мизерно малко пространство между масите, изключително опушено и задимено, без никаква вентилация. Песните ги карат повечето по един куплет и после следващата. Поръчах Петрунино хоро а музикантът само пренебрежително махна с ръка че няма да стане. Ако някой се надява да изиграе нещо различно от Право хоро (което повтаряха цяла вечер), Бяла Роза, и Ширто, това не е правилното място (препоръчвам клубовете по народни танци). Пълно с хора дошли само да се наядат и напият (и с такива които вече са се напили) -- хващат се тези пияници до танцуващите и имаш чувство че ще ти счупят ръцете още малко или ще те изгорят с цигарата. И храната не струва, пържолата беше поднесена студена например. Пълно разочарование.
22:29:08 03 / 11 / 2007 от Георги Пенчев (penchev) Заведение от такъв ранг,което за всичките тези години не се е променило (с изключение на тоалетните неотдавна) ,с тези цени на кувертите,с това гадно обслужване (добре че е Дидка да отсрами останалите) ,просто не е и няма да бъде за пример никога !!! Вярно голяма веселба става, групата от Сеславци, няколкото души от "Аура" и още останалите редовни клиенти-танциори от други танцови школи поддържат духа ,който и без това вече е на изчезване ...
10:57:57 03 / 11 / 2007 от Събин (sbarmukov) Наистина "Сите българи" се превърна в място където повече се играе, отколкото консумира и това е основната според мен причина за недоброто отношение на персонала към клиентите. Другата ми забележка, е че става много тясно като се съберат няколко групи играещи. Но музиката е страхотна и каквото си поръчаш - могат да ти го издсвирят. Препоръката ми е да се въведе някаква входна такса - за да знаем, че поне като си плащаме да играем и съдържателите и персонала ще са по-доволни ...
14:46:55 30 / 10 / 2007 от Стойчо (bghoro) Няколко пъти посещавам това заведение и наистина има купон, музиката е страхотна. Първите 4 пъти беше чудесно макар да не се справям добре с танците, но е много заразяващо. Смятам, че трябва да обърнат внимание на обслужването което е доста лошо и при мен започва да надделява неприятното усещане от него.
09:26:58 25 / 09 / 2007 от Ирина (MyPa_TpuO) Здрасти и тук (Мура Трио съм). Ние досега сме се събирали в "Чевермето", "Александрия", ходили са и в "789", както и в ЦКС. Ааа да - и в "При братовчеда". За тия поне се сещам :) И мисля, че ще е готинко да си организираме една обща сбирка!
1   НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2021 Horo.bg