Домейнът се ПРОДАВА !!!
The domain is FOR SALE !!!
+359 888 50 50 45
borisdebouwer@gmail.com

  Кошница  •  Вход  •  English
 МУЗИКА

 ПEСНИ

 ТАНЦИ

 НОСИИ

 ЗАНАЯТИ

 ЛИЧНОСТИ
 ОБИЧАИ

 ГОЗБИ

 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ

 ЗАВЕДЕНИЯ
 КЛУБОВЕ

 АНСАМБЛИ

 ФОРМАЦИИ

 ВИДЕО

 СНИМКИ
 КОНКУРСИ

 СЪБИТИЯ

 ОТЗИВИ

 ПОЗДРАВИ
 МАГАЗИН

 НОВИНИ

 ОБЯВИ

 РАБОТА
Гозби |
Търсене     

ЗЕЛЕН ПРОЛЕТЕН ГЮВЕЧ


Продукти: 3 глави стар лук, 1 връзка пресен лук, 2 връзки лапад, 2 връзки киселец, 1 връзка магданоз,
1 връзка копър, 5-6 стръкчета девесил, 500 г гъби,
2 средно големи тиквички, няколко джанки (по желание), 1 кафеена чашка ориз, 1 чаена лъжичка червен пипер, 3-4 супени лъжици олио, сол.
Приготвяне:
Зеленчуците се почистват, измиват се добре и се нарязват. Олиото се загрява и в него последователно се слагат старият лук, пресният лук, гъбите, тиквичките, джанките и всички листни зеленчуци и подправки.
Налива се съвсем малко вода и сместа се задушава на тих огън.
Прибавят се червеният пипер, оризът и сол на вкус. Долива се вода, така че да покрие зеленчуците.
Ястието се изсипва в пръстен или йенски съд, покрива се с капак и се пече в умерена фурна, докато зеленчуците омекнат напълно и оризът попие течността.


24 / 03 / 2011 Добавил : Horo.bg administrator
Четения : 11247
Източник : Българска национална кухня

Публичен коментар
Коментирай темата в нашия форум


Коментари / оценки :  



 НОВО
 КАЛЕНДАР

RSS  Следи във FaceBook  FAQ  Info  За нас  За реклама  Приятели  onTap.bg  © 2024 Horo.bg